Extruder Basınç Sensörü ile Makine Arızalarına Son
14 01 2023

Extruder Basınç Sensörü ile Makine Arızalarına Son

Extruder Basınç Sensörü, plastik sıvı ve gaz üretimleri sırasında kullanılan makineler ile birebir uyumludur. Bu makineler duraksız bir şekilde çalıştırılarak üretim yaptırıldığından dolayı bazen olumsuz iş kazalarına da sebep olabilmektedir. Bu tür iş kazalarından korunabilmek adına Basınç Sensörü kullanılarak üretimde aksamanın önüne geçilmekte ve olumsuz durumlarla karşılaşma ihtimaliniz minimalize edilmektedir.

Özellikle basınç ve ısı sebebiyle makinelerde ani bozulmalar ve patlamalar meydana gelebilmektedir. Makine de oluşacak bozulma üretimde ciddi bir aksamaya sebep olurken patlama gibi durumlarda da aynı işlevlere neden olmakta hatta işçi sağlığını tehlikeye atmaktadır. Mutlaka fabrikalarda oluşan patlama haberlerine sizler de şahit olmuşsunuzdur. Bu makinelerde basınç sensörü olmadığından dolayı firmalar oluşan sıkışmayı fark etmediğinden ve üretime devam ettiğinden dolayı ani patlamalar görülmekte ve işçi kaybı ortaya çıkmaktadır.

Extruder Basınç Sensörü ise devamlı makinelerde ölçüm gerçekleştirerek ani durumlara karşı firmaların hazırlıklı olmasına ve devamlı aynı kalitede aksamadan üretim yapabilmesine destek olmaktadır. Basınçtan dolayı oluşabilecek herhangi bir arızaya karşı uyarı gösterebilen Eriyik Basınç Sensörleri sağlıklı bir üretim yapabilmenize de imkân sağlamaktadır.

Extruder Basınç Sensörü ve diğer basınç sensörü modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve firmanızda kullandığınız makinelere uygun sensör ürünlerini öğrenebilmek adına firmamızla iletişime geçebilir sizlere özel en uygun basınç sensörü modellerinin hemen temin edilebilmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bizi Yakından Tanıyın

Hizmette kalite sizi bekliyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

WhatsApp chat
WhatsApp chat