Basınç Sensörü ve İş Güvenliği
15 12 2022

Basınç Sensörü ve İş Güvenliği

Basınç Sensörü ürünler birçok sektörün olmazsa olmaz parçaları haline dönüşmüştür. Her ne kadar iki katı üretim yapabilmenize ve üretimde aksamaların olmasına engel olan bir parça olsa da aynı zamanda işçilerinizin can sağlığını da koruma altına almaktadır. Birçok kez fabrikalarda oluşan patlamalardan dolayı insanlar hayatlarını kaybetmektedir.

Bunun en büyük sebebi ise maalesef ki makinelerin doğru düzgün ölçümünün yapılmaması ve sıkışan hava sebebiyle ciddi patlamaların oluşmasıdır. Bu patlamalar hem işçilerin hayatını tehlikeye atarken hem de üretimin uzun süreli durmasına neden olmaktadır. Extruder Basınç Sensörü ile bu gibi durumların önüne geçerek extruder makinelerinizi ve işçilerinizi koruma altına alabilirsiniz.

Oluşan olumsuz durumlar hem maddi hem de manevi kayıplara neden olmaktadır. Bu kayıpların minimalize edilmesi ise kullandığınız makinelerin üretim sırasında devamlı ölçülebiliyor olması ile yok edilmektedir. Ayrıca bu sensör ürünler üretmiş olduğunuz ürünlerin aynı kalitede üretilmesine de destek olmaktadır. Sensörler üretim esnasında aynı ölçümleri baz alarak, ürünlerin o ölçümler ile yapılabilmesini sağlamaktadır. Aynı kalitede üretilen ürünler ise otomatikman müşteri memnuniyetini ortaya çıkarmaktadır.

Aynı zamanda sensörün kullanılmadığı zamanlara göre daha kontrollü ama iki katı hız ile üretime geçerek rakiplerinizi geçebilir siparişlerinizi daha erken teslim edebilme fırsatına ulaşabilirsiniz. Eriyik Basınç Sensörü ürünlerimiz hakkında tüm detaylı bilgiler için firmamızın iletişime geçebilirsiniz.

Bizi Yakından Tanıyın

Hizmette kalite sizi bekliyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

WhatsApp chat
WhatsApp chat