Plastik Basınç Transmitteri Nedir
17 04 2022

Plastik Basınç Transmitteri Nedir

Plastik Basınç Transmitteri,  gaz ve sıvı ürünlerin basınç değerlerinin sabit bir şekilde okunabilmesine ve bunların verilere dönüştürülmesine olanak sağlayan makine parçalarıdır.  Basınç Sensörü kullanan firmaların data toplayabilmek ve özellikle sıvı ürünlerin basınç kontrolünü rahatlıkla yapabilmeleri adına Plastik Basınç Transmitteri kullanmaları gerekmektedir.

Bu transmitteri kendi arasında 3 grupta sınıflandırılmaktadır. Mutlak basınç, basınç ve fark basınç olarak ölçümler yapabilmenize ve daha kaliteli güvende üretim yapabilmenize yardımcı olmaktadır.

Ekstruder ve enjeksiyon makinelerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz Eriyik Basınç Sensörü, Eriyik Basınç Çevirici ve Plastik Basınç Transmitteri malzemeleri hızlı ve kesintisiz bir şekilde hizmet sunmanıza ve zarara uğramamanıza dolaylı yollardan yardımcı olmaktadır.

Firma olarak hazırladığımız tüm Eriyik Basınç Sensörü ve parçalarını firmaların kullanım alanlarına özel olarak üretmekteyiz. Yüksek kalitede üretilen tüm ürünlerimizin 1 yıl garanti süreci bulunmaktadır. Aynı zamanda verilen siparişlere nazaran hızlı ve güvenli üretim sağlayarak ihtiyacınızın acil bir şekilde yerine getirilmesine de yardımcı olmaktayız.

Plastik Basınç Transmitteri ne işimize yarar diye düşünebilirsiniz. Ancak sıvı ve gaz ölçümlerinde sıklıkla basınç sıkışmaları yaşanabildiği gibi sabit değerlere de ihtiyaç duyulmaktadır. Sabit değerleri elde edebilmek adına basınç sensörü kullanmanız ve sizlere data oluşturabilmek adına bu dataları toplayabilmek içinde transmitteri kullanmanız gerekmektedir. Yoksa biriken basıncın ani bir patlamaya veya üretim de aksama yaratmasına sebep olabilirsiniz.

Bizi Yakından Tanıyın

Hizmette kalite sizi bekliyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

WhatsApp chat
WhatsApp chat