Eriyik Basınç Sensörü Önerileri
09 11 2020

Eriyik Basınç Sensörü Önerileri

Aşağıdaki öneriler, ciddi basınç geçişleri yaşayan sistemlerde Eriyik Basınç Sensörü Dönüştürücülerin seçilmesi, kurulması ve korunmasında bir kılavuz olarak tasarlanmıştır.
 
Eriyik Basınç yükselmeleri nedeniyle zaten hasar görmüş bir dönüştürücüyü değiştirirken, en yüksek pratik basınç aralığına sahip bir dönüştürücü kullanın. Örneğin, hasarlı 2500 psi dönüştürücüyü 3000 veya 5000 psi modeliyle değiştirin.
 
• Çalıştırmadan önce hidrolik sistemden hava boşaltın.
 
Eriyik Basınç Sensörü Dönüştürücü ile basınç noktası noktası arasındaki mutlak minimum boru uzunluğunu kullanın. Koç giriş basıncını ölçerken, dönüştürücüyü piston giriş portuna mümkün olduğunca yakın monte edin.
 
Eriyik Basınç Sensörü Dönüştürücüyü uzun, düz boru hatlarının sonuna monte etmekten kaçının.
 
• En çok zarar gören ani yükselmeler, sistem akış hızındaki hızlı değişiklikten kaynaklanır. Hızlı etkili solenoid valflerin akışı durdurması durumunda basınç artışı çok yüksek olabilir. Mümkünse, şok darbesini azaltmak veya hatta ortadan kaldırmak için vana kapatma hızlarını yavaşlatın. Bu, tüm hızlı etkili akış kontrolleri için geçerlidir.
 
• Eriyik Basınç yükselmelerine karşı korumak için dönüştürücüye veya yakınına uygun boyutta bir basınç sönümleyicisi takın

Bizi Yakından Tanıyın

Hizmette kalite sizi bekliyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

WhatsApp chat
WhatsApp chat