MPS Faaliyet Alanları
12 10 2024

MPS Faaliyet Alanları

MPS “Melt Pressure Sensor” markamız ile müşterilerimizin Eriyik Basınç Sensörleri konusundaki ihtiyaçlarına “Kaliteli, Ekonomik, Zamanında” hizmet sunmayı amaç edinmiştir. Bu amaç ile “MPS” markasını oluşturup; müşteri İhtiyaçlarına göre ürün üretmeye ve bu ürünlerin Türkiye’de satışına başlamıştır.

Bilgi ve birikimlerimiz ile ürettiğimiz ürünler; Hassas Ölçüm, Parazit Önleyici Yapısı ve Uzun Ömürlü olması ile müşterilerimizin beğenisini ve onayını kazanmıştır. Ayrıca Satış Stratejimizde; sadece standart ürün yerine ürün önermeyi değil, “kullanım koşullarına göre ürün seçimini” uygulayarak, tecrübelerimizi müşterilerimizle paylaşmak “Çözüm Ortağı” ilkemizle bağdaşmıştır.

%100 yerli sermaye ile kurulan Melt Sensör Otomasyon Sistemleri Markası “MPS” yenilikçi ve dinamik Ar&Ge politikasıyla kısa zamanda yerli piyasada ve sensörlerini ihraç ettiği Çevre Ülkelerde markasından sıkça bahsettirmeye başladı...

Firmamız; Extruder Otomasyonu, Yedek Parça ve Ekstrüzyon Hatları ile ilgili makine ve ekipman ihtiyaçlarınızda taleplerinizi karşılamak amacı ile 2016 yılında kurulmuştur.

Firmamız; Extruder Makine Tecrübelerimizi, Hammadde Bilgilerimizi, Teknik Bilgilerimize ve Müşteri İlişkilerimize olan Güvenimiz ile birleştirerek; sektöre yeni bir soluk kazandırmak ve geleneksel tedarikçi firmaların haricine, müşterilerine “Çözüm Ortağı” olmayı amaç edinmiştir

Bizi Yakından Tanıyın

Hizmette kalite sizi bekliyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

WhatsApp chat
WhatsApp chat