Melt Sensör Otomasyon Sistemleri
05 10 2024

Melt Sensör Otomasyon Sistemleri

%100 yerli sermaye ile kurulan Melt Sensör Otomasyon Sistemleri Markası “MPS” yenilikçi ve dinamik Ar&Ge politikasıyla kısa zamanda yerli piyasada ve sensörlerini ihraç ettiği Çevre Ülkelerde markasından sıkça bahsettirmeye başladı...

MPS; üretilen özel Eriyik Basınç Sensörü ürünlerinde, (ürün kodu, açıklaması, teknik özellikleri gizlenmiş ürünlerde) de sağladığı çözümlerle, müşterilerinin işini kolaylaştırıp, memnuniyetini kazanarak vazgeçilmezi olmuştur.

Eriyik Basınç Sensörü Satış ve Ürün Desteğini yaptığımız markaların dışında, müşterilerimizin Extrudere yönelik ihtiyaçlarında Otomasyon, Ürün Tedariği ve Çözüm Partnerliği de yapmaktayız.

Türkiye ve çevre ülkelerde, Extruder ile bağı bulunan Firmalara “Kaliteli ve Süreklilik Sağlayan” bir hizmet ile farklılığımızı gösterip, başarı basamaklarını müşterilerimiz ile el ele tırmanmak gayesindeyiz.

Tüm firmaların tedarikçilerinden beklediği “Uygun Fiyata Kaliteli Çözüm, Gününde Teslimat ve Teknik Destek” gibi konularda siz iş ortaklarımıza gerekli özeni ve özveriyi göstereceğimizi garanti ediyoruz.

MPS olarak kendi özel üretimimiz Eriyik Basınç Sensörleri haricinde GefranDynisco ve Sand ürünlerinide en uygun fiyatlarla temin etmekteyi ve tüm arıza testpit, bakım ve servis hizmetlerini vermekteyiz

 

Bizi Yakından Tanıyın

Hizmette kalite sizi bekliyor. Size nasıl yardımcı olabiliriz?

WhatsApp chat
WhatsApp chat